Γενικά

Πρόγραμμα

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

1n Μέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα Βριλήσσια με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας και επιβίβαση στο πλοίο για την Τήνο . Άφιξη στο νησί της Τήνου και το ταξίδι ξεκινά. Πρώτη μας στάση η ξεχωριστή Ιερά Μονή Κεχροβουνίου (στην Οσία Πελαγία) Μια μινιατούρα κυκλαδίτικης Χώρας. Η κυρία των Αγγέλων  στο Κεχροβούνι είναι ένα πανάρχαιο μοναστήρι που κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να προσδιορίσει το πότε χτίστηκε. Η αρχιτεκτονική είναι απλή και θυμίζει νησιώτικο χωριό, με τις καμάρες, τα σκαλοπατάκια και τα πέτρινα μπαλκόνια. Θα παραμείνουμε για προσκύνημα και περιήγηση. (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΑΣ) Επιβίβαση στο πούλμαν και ο γύρος του νησιού ξεκινά. To γραφείο μας μετά την πολυετή εμπειρία του, σας ταξιδεύει στα ομορφότερα και διασημότερα χωριά της Τήνου και σας ξεναγεί στο ομορφότερο Κυκλαδονήσι. Ακολουθεί οδοιπορικό σε υπέροχη παραλία για γεύμα και βόλτα . Επόμενη στάση στον Πύργο για βόλτα, καφέ και γλυκό. Η ονομασία Πύργος οφείλεται σε πύργο που χτίστηκε πριν τον 16ο αιώνα για την οχύρωση της περιοχής. Το κτίσμα αυτό αναφέρεται σε χάρτη του 1571. Το χωριό γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη κατά τον 18ο και 19ο αιώνα που οφείλονταν κυρίως σε δύο τομείς, στη ναυτιλία και με στη μαρμαροτεχνία. Σήμερα λειτουργεί , προπαρασκευαστικό σχολείο καλών τεχνών. Οι πρώτοι απόφοιτοι της σχολής συνεχίζουν απευθείας στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ για ξεκούραση και διανυκτέρευση (προαιρετική βραδινή βόλτα στην χώρα της Τήνου).

2n Μέρα

Πρωινό ελεύθερο για προσκύνημα και Θεία Λειτουργία στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη (όσοι επιθυμούν). Επιστροφή στο ξενοδοχείο – Πρωινό,  αναχώρηση για το λιμάνι της Τήνου. Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Ραφήνα. Επιστροφή με το πούλμαν στα διάφορα σημεία αποβίβασης.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Ξενοδοχείο με πρωινό, στο κέντρο της Χώρας
  • Περιήγηση στο νησί με ιδιόκτητο πολυτελές πούλμαν.
  • οδηγό- συνοδό
  • Φ.Π.Α

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται:

  • ο φόρος διαμονής που αφορά τα ξενοδοχεία (/ διανυκτέρευση/ δωμάτιο) τον οποίο πληρώνετε κατά την έξοδο σας από το ξενοδοχείο.

 

Τοποθεσία

ΕΛΛΑΔΑ

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.