Γενικά

Πρόγραμμα

1η μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 26/05/2018 ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Βριλήσσια, και με ενδιάμεση ,απαραίτητη στάση για ξεμούδιασμα άφιξη στην Καλαμάτα. Εδώ θα έχουμε πολύωρη στάση όπου και θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε τον Ι. Ναό της Υπαπαντής, τον Ι. Ναό των Αποστόλων καθώς επίσης και τα διάφορα μουσεία της πόλης (ναυτικό, αρχαιολογικό, λαογραφικό). Επίσης από εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα όμορφα καλαματιανά μαντήλια καθώς επίσης και να απολαύσετε τον καφέ σας. Επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό την παραλία της Καλαμάτας όπου και θα έχουμε παραμονή για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια , ξεκούραση, προγραμματισμένο βραδυνό φαγητό.

2η μέρα 27/05/2018 ΜΕΘΩΝΗ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ- ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

Σήμερα και αφού απολαύσουμε το πρωινό μας , θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στη Μεθώνη, όπου και θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο κάστρο της. Αμέσως μετά επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε στην Φοινικούντα. Εδώ θα παραμείνουμε για βόλτα και καφεδάκι στην πανέμορφη παραλία του χωριού. Επόμενη στάση ο οικισμός του Αγίου Αντρέα ,όπου και θα απολαύσουμε το μεσημεριανό φαγητό μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , χαλάρωση , προγραμματισμένο φαγητό και το βράδυ βόλτα στην νυχτερινή Πύλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

3η μέρα 28/05/2018 ΒΟΙΔΟΚΙΛΙΑ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό, ακολουθούμε μια ωραιότατη διαδρομή στο νότιο δυτικό άκρο της Πελοποννήσου. Περνάμε από την λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας (σημαντικός υγρότοπος) και της Βοϊδοκοιλιάς με τους αμμόλοφους και τα γαλαζοπράσινα νερά. Σ΄ αυτό το φοβερό τοπίο θα έχουμε τον χρόνο να ενημερωθούμε από τοπικό οικολόγο συνεργάτη* μας με παρατήρηση πουλιών, ανάλογα με την εποχή. Συνεχίζουμε με προορισμό την εντυπωσιακή Χριστιανούπολη, μεσόγειο χωριό, χτισμένο σε περιοχή με καλλιέργειες. Αν ο χρόνος μας το επιτρέψει θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε τη βυζαντινή εκκλησία της Μεταμόρφωσης Σωτήρα, του 11ου αιώνα. Γεύμα στην παραλία της Κυπαρισσίας και επιστροφή στα Βριλήσσια μέσω Μεγαλόπολης – Τρίπολης.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Karalis City Hotel 3*** , 2 πρωινά- βραδινά γεύματα
  • Περιήγηση με ιδιόκτητο πολυτελές πούλμαν.
  • οδηγός- συνοδός
  • Φ.Π.Α.
  • *Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που αφορά το ξενοδοχείο (1,5€/ διανυκτέρευση/ δωμάτιο

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.