Γενικά

Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ –ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΡΙΤΗ- ΤΕΤΑΡΤΗ 15-19/06/2019  5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ- ΑΪΒΑΛΙ

1n Μέρα

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ 14/06/2019 επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες (προαιρετικά κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας). Άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες (8:40π.μ.) Αναχώρηση από το λιμάνι για το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ. Άφιξη και προσκύνημα. Αναχώρηση για την εκκλησία του Ταξιάρχη ή Αρχαγγέλου Μιχαήλ η οποία βρίσκεται λίγο πιο έξω από το χωριό Μανταμάδος και το εικόνισμα του Ταξιάρχη είναι κατασκευασμένο από πηλό και αίμα 18 σφαγμένων μοναχών από σαρακηνούς πειρατές. Μετά την παραμονή μας στο μοναστήρι, αναχώρηση για Μόλυβο ή Μήθυμνα. ¨Άφιξη μέχρι το ανώτερο σημείο του Μολύβου το κάστρο του και περπάτημα μέσα από τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια του, τα καλντερίμια του. Ελεύθερος χρόνος, Αναχώρηση για το παραδοσιακό οικισμό την Πέτρα όπου εκεί θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε προαιρετικά την εκκλησία της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας, η οποία βρίσκεται χτισμένη στην κορυφή ενός βράχου στον οποίο ανεβαίνει κανείς από τα 114 σκαλιά που είναι λαξευμένα στη βραχοπλαγιά..Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μπάνιο (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση – προγραμματισμένο δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τη Μονή Λειμώνος ή αλλιώς του Αγίου Ιγνατίου. Άφιξη και προαιρετική επίσκεψη στο βυζαντινό μουσείο της μονής (2 ευρώ το εισιτήριο), καθώς και επίσκεψη στα παλιά κελιά των μοναχών, στους κήπους με τα παγώνια, τα ελάφια και του στρουθοκαμήλους. Αναχώρηση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορία του Σιγρίου .Ξενάγηση χώρου. (3 ευρώ είσοδος). Αναχώρηση για Σκάλα Ερεσσού όπου εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο.

3η Μέρα

Προαιρετική εκδρομή στην Τουρκία.(Αϊβαλί-Πέργαμος).

Ρωτήστε μας για πρόγραμμα και κόστος.

4η μέρα

Αναχώρηση για το χωριό Καγιάννι που βρίσκεται 04 χιλιόμετρα από τη Μυτιλήνη και επίσκεψη της εκκλησίας των Παμμεγίστων  Ταξιαρχών.

Συνεχίζουμε για το μουσείο Θεοφίλου. Αναχώρηση για τη πόλη της Μυτιλήνης. Περπάτημα μέσα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης και ελεύθερος χρόνος για ψώνια και γεύμα. . Αναχώρηση για την Αγιάσσο.

Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στη χόβολη ή για περπάτημα μέσα στα καλντερίμια της Αγιάσου, θαυμάζοντας τα κεραμεικά της, τα υφαντά της και τα ξυλόγλυπτα χειροποίητα είδη της κυρίως από ξύλο καρυδιάς. Αναχώρηση για το λιμάνι της Μυτιλήνη.

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

 1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Πειραιά με προορισμό το λιμάνι της Μυτιλήνης
 2. 3 διανυκτερεύσεις (15-16-17/06/2019 ) Ξενοδοχείο Mytilana
 3. 3 πρωινά και 3 βραδινά γεύματα
 4. Περιήγηση στο νησί με ιδιόκτητο πολυτελές πούλμαν.
 5. Οδηγός – Συνοδός
 6. Ξεναγός
 7. Φ.Π.Α

 

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται

 1. ο φόρος διαμονής που αφορά τα ξενοδοχεία (/ διανυκτέρευση/ δωμάτιο) τον οποίο πληρώνετε κατά την έξοδο σας από το ξενοδοχείο
 2. καμπίνες πλοίου (επιπλέον επιβάρυνση για όποιον επιθυμεί)
 3. Οι είσοδοι στους επισκέψιμους χώρους /μουσεία
 4. Η μονοήμερη εκδρομή στο Αϊβαλί (ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ)

 

**ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Ευχαριστώ

Τοποθεσία

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Αυτή είναι μια ημερήσια εκδρομή.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.