Γενικά

Πρόγραμμα

1n Μέρα

ΜΥΣΤΡΑΣ- ΓΥΘΕΙΟ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί στάση καθοδόν και άφιξη στην Καστροπολιτεία του Μυστρά.. Ο Μυστράς, γνωστός και ως Μυζηθράς στο Χρονικόν του Μορέως, με εντυπωσιακά καλοδιατηρημένες βυζαντινές εκκλησίες στην πλειοψηφία τους, αλλά και παλάτια, σπίτια, γεφυράκια και κάστρο, αφηγούνται την ιστορία μιας πολιτείας που γνώρισε σπουδαία ακμή ως πρωτεύουσα του βυζαντινού δεσποτάτου του Μορέως, πλούτισε από το εμπόριο με Ανατολή και Δύση και έστεψε βασιλιά τον τελευταίο αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.  Θα παραμείνουμε στον χώρο για περιήγηση. Φαγητό σε κατάφυθτη περιοχή με τρεχούμενα νερά. Επόμενος σταθμός μας το Γύθειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι στο Γύθειο για βραδινή βόλτα περιήγηση και φαγητό.

2n Μέρα

ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ- ΑΡΕΟΠΟΛΗ- ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ- ΛΙΜΕΝΙ

 

Μετά  το πρωινό μας επιβίβαση στο πούμλαν με προορισμό την μαγευτική Μάνη και τον όρμο του Δυρού. Το Σπήλαιο Βλυχάδα Διρού είναι ένα από τα ωραιότερα σπήλαια και βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου. Κάτω από το λιτό τοπίο της Μάνης η φύση με ασύγκριτη τέχνη και υπομονή σμίλεψε ένα θαύμα πέρα από κάθε φαντασία, κατάλευκοι σταλακτίτες και σταλαγμίτες, εντυπωσιακές κουρτίνες και αστραφτεροί κρύσταλλοι στολίζουν κάθε γωνιά του, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα! Αφού πραγματοποιηθεί ξενάγηση θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό την Αρεόπολη. Πρωτεύουσα της Μάνης , τοπίο αυστηρό χτισμένο με πέτρα που συναρπάζει τον κάθε επισκέπτη. Μετά την παραμονή μας αρχίζουμε και κατεβαίνουμε με προορισμό τον Γερολιμένα. Προαιρετικό φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από το μαγευτικό Λιμένι με τα καταγάλανα και κρυσταλλένια νερά του φτάνουμε στο Γύθειο. Ξεκούραση –Διανυκτέρευση.

3n Μέρα

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Αμέσως μετά το πρωινό μας και αφού τοποθετήσουμε τις βαλίτσες μας στο πούλμαν αναχωρούμε για την Μονεμβασιά. Είναι σμιλεμένη στον βράχο σαν γλυπτό. Η Μονεμβασιά, το «Γιβραλτάρ της Ανατολής» ή το «πετρωμένο καράβι» του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου, που γεννήθηκε εδώ, σας φωνάζει για άμεση επιβίβαση για ένα ταξίδι στο χρόνο. Περιπλανηθείτε σε αυτόν τον μοναδικά συντηρημένο μεσαιωνικό οικισμό στην Πελοπόννησο με τα θολωτά του σοκάκια, τις εκκλησιές και τα αρχοντικά. Βουτήξτε στις ονειρεμένες παραλίες και απολαύστε τις σύγχρονες ανέσεις, τις γεύσεις και το κρασί της. Την πόθησαν πολλοί: ιππότες, πειρατές, σταυροφόροι και αυτοκράτορες. Ανακαλύψτε την. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση βόλτα και μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στα Βριλήσσια με τις απαραίτητες στάσεις.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  1. 2 διανυκτερεύσεις Ξενοδοχείο Hotel Pantheon 3*** στο κέντρο ακριβώς του Γυθείου
  2. 2 πρωινά γεύματα
  3. Περιήγηση με ιδιόκτητο πολυτελές πούλμαν.
  4. Οδηγός – Συνοδός
  5. Φ.Π.Α

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται

  1. ο φόρος διαμονής που αφορά τα ξενοδοχεία (/ διανυκτέρευση/ δωμάτιο) τον οποίο πληρώνετε κατά την έξοδο σας από το ξενοδοχείο
  2. Οι είσοδοι στους επισκέψιμους χώρους /μουσεία

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.