Γενικά

Πρόγραμμα

Το περιβαλλοντικό πάρκο Τρίτση, είναι το μεγαλύτερο Μητροπολιτικό Πάρκο της Αθήνας, συνολικής έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Hyde Park στο Λονδίνο έχει έκταση 1.420 στρέμματα, το Central Park στη Νέα Υόρκη 3.410 στρέμματα, ενώ ο Εθνικός Κήπος 158 στρέμματα. Η ύπαρξη του υγρού στοιχείου σε μεγάλη αναλογία εντός του Πάρκου, τόσο με τη μορφή έξι τεχνητών λιμνών, όσο και τεχνητού καναλιού που τις συνδέει, που εξασφαλίζει την αδιάκοπη ροή του νερού μεταξύ των λιμνών και την ανακύκλωσή του, καθώς και η πλούσια χλωρίδα και πανίδα του Πάρκου, το καθιστούν έναν μοναδικό τόπο φυσικού κάλλους, ενταγμένο στον οικιστικό ιστό. Τα χαρακτηριστικά του είναι μοναδικά για τη δυτική Αθήνα, αλλά και για όλο το Λεκανοπέδιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Θα έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για περιήγηση στον χώρο και παραμονή για το πρωινό μας καφέ. Είναι μια πηγή πνεύμονα μέσα στην Αττική. Απολαύστε την βόλτα σας στο πάρκο και κάντε μια στάση μαζί μας για να ξεναγηθείτε στους κήπους της Βασιλίσσης , που βρίσκονται μέσα σε αυτό. (ΕΞΟΔΑ ΑΤΟΜΙΚΑ 7€)

Προγραμματισμένη ξενάγηση (έξοδα ατομικά.). Κατόπιν φεύγουμε για την Χασιά όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στα Βριλήσσια με τις απαραίτητες στάσεις στα διάφορα σημεία αποβίβασης.

 

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.