Γενικά

Πρόγραμμα

1η Μέρα   

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ –ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ

 Αναχώρηση από τα Βριλήσσια. Ενδιάμεση στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε την διαδρομή  για να επισκεφθούμε το ποταμό του Αχέροντα . Περιοχή εξαίρετου φυσικού κάλλους με πλατάνια και κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά που αναβλύζουν από τις πηγές του ποταμού. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια υπέροχη βαρκάδα με πλοιαράκι, ο κύριος Βασίλης θα μας μαγέψει με τη ξενάγηση του στην ιστορία του Αχέροντα.  Ακολουθεί η επίσκεψή μας  στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα το πλέον φημισμένο στον Αρχαίο ελληνικό κόσμο.  Επόμενος σταθμός μας το ξενοδοχείο μας. Δείπνο- χαλάρωση – διανυκτέρευση.

 2η Μέρα 

 ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ – ΠΑΡΓΑ

Το ταξίδι μας ξεκινά το πρωί από Πάργα και κατευθυνόμαστε προς τα δυτικά. Μετά από μια ώρα και είκοσι λεπτά φτάνουμε στους Αντίπαξους σταματάμε στην παραλία, όπου έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε σε έναν εκπληκτικό φυσικό κόλπο μαζί με τα πολυτελή σκάφη του διεθνούς τζετ που βρίσκονται στα απέραντα γαλαζοπράσινα νερά που είναι μοναδικά στη Μεσόγειο .Το ταξίδι συνεχίζει περνώντας από την Καμάρα και τον Ορθόλιθο για να ανακαλύψετε τη δυτική πλευρά του νησιού, εντελώς απρόσιτη από ξηρά. Μόνο από τη θάλασσα μπορούν να θαυμάσετε τα απίστευτα σχήματα και τα χρώματα των κατακόρυφων βράχων, των σπηλιών και βραχονησίδων, ενώ η θάλασσα συνεχίζει να εμφανίζει τη μοναδική μπλε-πράσινη ομορφιά της. Εδώ, για μισή ώρα, έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε ξανά στις “Γαλάζιες Σπηλιές“. Στη συνέχεια επιστρέφουμε ανατολικά στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Γάιο, που έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε για δυόμισι ώρες. Αυτός ο Λιλιπούτειος παράδεισος έχει έντονα τα χαρακτηριστικά του Ιονίου και η γοητευτική αρχιτεκτονική του θα παραμείνει στη μνήμη του κάθε επισκέπτη. Στο εκπληκτικό ταξίδι πίσω στην Πάργα όλοι θα αισθανθούν την έντονη επιθυμία να επιστρέψουν μια μέρα σε αυτό το πραγματικά μαγικό μέρος του κόσμου και να ξαναζήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Γύρω στις 19: 00  ( 7 το απόγευμα )  θα έχουμε επιστρέψει  πάλι στην Πάργα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο – Διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για τα Βριλήσσια . Σήμερα θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και το μεσημεριανό μας φαγητό καθ' oδόν. Το βράδυ θα έχουμε άφιξη στην πόλη μας.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** στην παραλία της Καστροσυκιάς
  • 2 πρωινά– 2 βραδινά γεύματα
  • οδηγό- συνοδό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται:

  • ο φόρος διαμονής που αφορά τα ξενοδοχεία (/ διανυκτέρευση/ δωμάτιο) τον οποίο πληρώνετε κατά την έξοδο σας από το ξενοδοχείο.
  • Συμμετοχή στην Κρουαζιέρα του Αχέροντα 5ευρώ
  • Το κόστος της μονοήμερης εκδρομής στους Παξούς- Αντίπαξους 20 ευρώ

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Δυστυχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμη εκδρομή αυτή τη στιγμή

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.