Γενικά

Πρόγραμμα

1η Μέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι του Λαυρίου. Επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο νησί της Κύθνου! Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για προσκύνημα στην Παναγιά την Κανάλα . Παραθαλάσσιος οικισμός, ήσυχο λιμανάκι που συνδυάζει τις χρυσαφένιες ακτές, τους γραφικούς  όρμους και το πράσινο μοναδικό πευκόδασος του νησιού. Εδώ φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς προστάτιδας του νησιού. Συνεχίζουμε για ΔΡΥΟΠΙΔΑ. Η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παρουσιάζει μια ιδιομορφία στη ΔΡΥΟΠΙΔΑ αφού όλα σχεδόν τα σπίτια είναι διώροφα σκεπασμένα με κεραμίδι. Θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Καταφύκι ,το Αγγειοπλαστείο και το Λαογραφικό Μουσείο με μιά συλλογή αντικειμένων που μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο. Εάν είναι εφικτό. Το μεσημέρι άφιξη στο ξενοδοχείο, στα Λουτρά ή Θερμιά Κύθνου.  Ένας παραθαλάσσιος οικισμός γνωστός από την αρχαιότητα για τις ιαματικές πηγές που αναβλύζουν θειούχα, αλατούχα  και σιδηρούχα νερά. Υπάρχουν λαξευτοί μαρμάρινοι λουτήρες στο υδροθεραπευτήριο που είχαν χρησιμοποιήσει  στο παρελθόν ο Όθωνας και η Αμαλία. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό γεύμα και γνωριμία της περιοχής για ψυχαγωγία στις γραφικές ταβέρνες, καφετέριες, μπαράκια, ντισκοτέκ για χορό .Αξίζει να περιμένετε για να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου από την παραλία. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για τη ΧΩΡΑ ή ΜΕΣΣΑΡΙΑ, που είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Ξεδιπλώνεται αμφιθεατρικά κτισμένη στην πλαγιά του Λόφου. Εδώ θα επισκεφθούμε το γραφικό μοναστήρι της Παναγιάς του  ΝΙΚΟΥΣ. Θα περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια που έχουν ζωγραφισμένα με ασβέστη θέματα από την νησιώτικη ζωή. Ακολουθεί μπάνιο και γεύμα σε παραθαλάσσια περιοχή.  Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στο Λαύριο. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα!

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Λαύριο με προορισμό την Κύθνο
  2. 1 διανυκτέρευση
  3. 1 πρωινό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ
  4. Ιδιόκτητο πολυτελές πούλμαν
  5. Οδηγός – συνοδός
  6. Φ.Π.Α. 24%

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται

  1. ο φόρος διαμονής που αφορά τα ξενοδοχεία (/ διανυκτέρευση/ δωμάτιο) τον οποίο πληρώνετε κατά την έξοδο σας από το ξενοδοχείο
  2. Οι είσοδοι στους επισκέψιμους χώρους /μουσεία

Τοποθεσία

ΚΥΘΝΟΣ

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.