Γενικά

Πρόγραμμα

Το 2018 ευχόμαστε σε όλους εσάς υγεία, αγάπη και πολλά ταξίδια !!!!

Αποχαιρετάμε μια ακόμη χρονιά γεμάτη ταξίδια, καινούριες εμπειρίες και όμορφες ταξιδιωτικές στιγμές . Είμαστε κοντά σας εδώ και 45 ΧΡΌΝΙΑ χάρη στην αγάπη, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην επιμελή και προσωπική δουλειά που προσπαθούμε όλοι να κάνουμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις όποιες δυσκολίες έχουμε περάσει στο Marnieros Travel, για να κρατάμε σε υψηλά επίπεδα τις υπηρεσίες μας και τις παροχές μας σε συνδυασμό με προσιτές τιμές.

Αυτή η μέρα, είναι ημέρα γιορτής για το γραφείο μας και σας προσκαλούμε να περάσετε μια ημέρα κοντά μας γεμάτη όμορφες εικόνες και πολύ χορό!!!!!

 

Πρόγραμμα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα διάφορα σημεία επιβίβασης .Στάση στον Ισθμό .Αναχωρούμε για το γραφικό Ναύπλιο με τα περίφημα κάστρα του .Στάση για να περπατήσετε στα λιθόστρωτα σοκάκια και χρόνος για να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά μαγαζιά γύρω από την ιστορική Πλατεία Συντάγματος. Συνεχίζουμε για το κέντρο όπου θα κόψουμε την Πίτα μας – γεύμα (έξοδα ατομικά) ,χορός και πλούσια δώρα με κλήρωση .Υπάρχει η δυνατότητα (προαιρετικά) για όσους επιθυμούν να μεταβούν με το πούλμαν του γραφείου μας στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα ,το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα . (είσοδος σε αρχαιολογικό χώρο – μουσείο με ατομικά έξοδα) .

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Επιλέξτε την ημερομηνία της εκδρομής σας χρησιμοποιώντας το παρακάτω ημερολόγιο για να κάνετε κράτηση.

Σήμερα
Επιλεγμένη
Διαθέσιμη
Μη Διαθέσιμη

Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη για αυτή την εδκρομη εκδρομής.